Wilt u meer weten over Landgoed Rijckholt? Klik hier

Wonen met Zorg

Het Hofje

Eigen appartement in een sociale omgeving met zorg.

De appartementen in het Hofje liggen aan het dorpsplein naast het restaurant. De appartementen zijn 50m2 en hebben een woonkamer, slaapkamer, badkamer en kitchenette. De appartementen zijn gelegen op de begane grond, eerste of tweede verdieping, bereikbaar met de lift en hebben allen een openslaande deur naar terras of balkon. Het biedt prachtige uitzichten, zelfs tot aan de Oosterschelde. 

Wonen voor senioren in een sociale omgeving

Het Hofje geeft gezelligheid, sociale contacten en toch de privacy van een eigen appartement met eigen voordeur. De zorg komt aan huis indien nodig en kan ook intensiever worden als daar behoefte aan is.

Er kan gebruik gemaakt worden van de servicediensten op het landgoed zoals de kapper, schoonheidsspecialiste en fysiotherapeut, deze komen aan huis. In het restaurant kunnen de maaltijden genuttigd worden, maar deze kunnen ook aan huis gebracht worden.

Er zijn in het totaal 20 appartementen van 50m2 en 4 appartementen van 100m2 in het Hofje. Wonen in het Hofje kan vanaf 1.255,- euro per maand. Klik hier voor onze tarieven.

Een ideale plaats
voor mensen
die altijd gehouden hebben
van hun tuin
en het buitenleven.

Rijckholt rondleiding

Wilt u meer weten over wonen op Landgoed Rijckholt? Wij geven u graag een rondleiding op ons prachtige terrein.