Wilt u meer weten over Landgoed Rijckholt? Klik hier

Wonen met Zorg

Restaurant de Korenbeurs op Landgoed Rijckholt

culinair genieten van onze Zeeuwse streek producten,

Hans en Sylvia Ventevogel ontvangen u in de perfecte locatie voor de levensgenieter. Zij  hebben hun Restaurant de Korenbeurs in Kortgene de afgelopen verplaatst naar Landgoed Rijckholt en zwaaien hier nu de scepter. Voor onze bijzondere aanbiedingen en arrangementen klik hier

Kwaliteit is wat mensen er van vinden.

Natuurlijk kunnen we heel veel mooie dingen schrijven over het restaurant, maar gasten hebben hun oordeel de afgelopen 15 jaar gegeven via Zoover en Iens,De kwaliteit die aan deze beoordelingen ten grondslag ligt wordt voortgezet op Landgoed Rijckholt


De Korenbeurs op Iens.nl  

 

Internationaal restaurant De Korenbeurs in Kortgene.

Eten: 8.4, Service: 8.4, Decor: 7.3

 
 
Landgoed Rijckholt is een mooie buitenplaats, goed bereikbaar en dicht bij de zee en het Veerse Meer. Deze locatie biedt ons nog meer kansen voor mooie partijen, familiefeesten en familie reunies. Het hotel / Bed & Breafast van 20 kamers die we erbij hebben biedt onze gasten van buiten de regio de gelegenheid om van onze Zeeuwse Zaligheden te genieten.
 
Het restaurant is zo ingedeeld dat het voor ieder wat wils geeft. Er is een rustieke à la carte ruimte, die gevestigd is in omgebouwde klassieke boerenschuur uit 1920. Onder de oude spanten, met de kroonluchters en de open haard ontstaat een gezellige en bijzondere ambiance.
 
Er is een Brasserie, met bar en terras voor de lunch of snack. Wij beiden hier ook de voorzieningen die horen bij het fietscafé. 
 
Daarnaast hebben wij een aantal mooie intieme ruimten waar groepen kunnen dineren. Wij houden van thema's dus we hebben: de spiegelkamer, de gouden kamer, het boudoir, de bibliotheek en het varkenskot.

Reserveren

Wilt u een keer komen eten bij ons in het restaurant of aanschuiven aan de gastentafel?

U kunt telefonisch contact opnemen met 0113-302100 of mailen naar info@landgoedrijckholt.nl